De perfecte tassen voor drukke handjes

16 October 2018

Iedereen herkent die festival struggles wel. Je bent aan het dansen, je moet je drankje vasthouden. Je telefoon moet gereed zijn voor als je vrienden iets geks doen en dit vastgelegd moet worden. Je hebt geen handen over om een tas vast te houden. Of je bent bij de supermarkt en je hebt je handen vol. Een tas waarbij je handen vrij zijn, dat is wat je nodig hebt tegenwoordig. Je handtas of de tas die aan je pols moet hangen is misschien perfect voor een lunchdate met vriendinnen. Maar voor de momenten waarop het makkelijker is om je handen vrij te hebben, zijn hier de ideale tassen voor dat soort momenten.

Rugzakken
De rugzak is een goed voorbeeld van de luxe, sportieve trend. De tas heeft heel veel ruimte en is daarom ideaal om je daily essentials mee te nemen. Plus de spulletjes die eigenlijk niet nodig zijn maar die je echt niet kon achterlaten. Een rugzak kan je een sportieve look geven, maar het kan ook absoluut een fashion statement zijn. 

Image

Crossbody bags 
De crossbody tas is populair! De Saddle tas van Dior is helemaal terug. Overal op social media is de Dior Saddle bag te vinden. Ideaal voor een dagje shoppen of een dagje uit. De meeste cross body tassen hebben de ideale maat voor je belangrijke spulletjes. Zoals je telefoon, portemonnee, zonnebril en lipgloss. Met deze tas om kun je ongestoord foto’s maken, je drankje rustig vast houden of door de kledingrekken neuzen om de leukste koopjes te scoren.

Image

Heuptasjes
De tas die vast zit aan een riem om je heupen, maar het kan natuurlijk ook om je borst voor de echte festivallook. Het heuptasje is een van de kleinste tasjes die er zijn, maar onmisbaar bij een festival. Het heuptasje is niet langer meer alleen voor oma’s. Deze tas is tegenwoordig bij alle influencers te zien. Social media is overladen met de heuptasjes van veel verschillende designers. Nu kan je in ieder geval lekker dansen met vrije handen.

Image