Designer-Vintage bestaat 10 jaar

01 December 2018

HIP-HIP-HOORAY! Designer-Vintage blaast dit jaar 10 kaarsjes uit. En wie jarig is.. trakteert! Deze hele week staat in het teken van onze verjaardag. En omdat we wat te vieren hebben verloten wij een aantal te gekke prijzen:

 • Louis Vuitton Cosmetic bag
  Tijdens onze verjaardag verloten we deze vintage Louis Vuitton Monogram Cosmetic bag t.w.v. €350. Hoe leuk is dat? Perfect voor al jouw beauty essentials en leuk om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg.
   
 • Creditbundels
  Ben jij van plan om binnenkort je kast uit te ruimen? Goed nieuws! Want deze week verloten wij 10 x 1 creditbundel. Eén bundel (t.w.v. €199) bevat 5 credits en is goed voor het verkopen van 5 designer items ongeacht de verkoopprijs.
   
 • Chanel Flap bag
  Met als klap op de vuurpijl verloten wij een vintage Chanel Single Flap Bag t.w.v. €1.200. Dat is toch de droom van iedere vintage lover? Dit klassieke model heeft gouden hardware en is gemaakt van mooi kalfsleder. Dit pareltje is natuurlijk pre-owned with love, maar in uitstekende staat!

Hoe maak ik kans?
Om kans te maken op deze prachtige prijzen, dien je eerst een gratis account aan te maken op Designer-Vintage.com. Heb je al een acccount? Log dan in en klik vervolgens op de button 'inschrijven'. 

Meet the Founder of Designer-Vintage
Benieuwd hoe ooit dit platform is begonnen? In het kader van ons 10 jarig bestaan hebben wij Karin Barnhoorn, de oprichtster van Designer-Vintage, geinterviewd. In het interview deelt Karin Barnhoorn leuke facts over Designer-Vintage en geeft zij tips over het ondernemerschap. Lees hier het gehele interview. 

Volg ons op Instagram
Op zaterdag 8 december maken we via onze Instagram Stories de gelukkige winnaars bekend. Deze week kun je niet alleen veel prijzen winnen, maar ook profiteren van diverse andere acties op ons platform. Reden genoeg om goed onze Instagram pagina in de gaten te houden.

Schrijf je in via onderstaande button en maak kans op deze geweldige prijzen.