Designer-Vintage Instagram Story Sale: Zomer editie

stockholmrunway-ss19-streetstyle
Getty Images
30 May 2021

Ondanks dat het weer ons geduld flink op de proef stelt, staat de zomer voor de deur en wij zijn er helemaal klaar voor! Daarom organiseren we weer een Designer-Vintage Instagram Story Sale, dit keer een zomer editie. Voor de mensen die onze Instagram Story Sales nog niet kennen: dit is een digitale versie van onze welbekende Designer-Vintage Sale, waarbij we een zorgvuldig uitgekozen selectie van prachtige pre-loved designer items live via onze Instagram Stories verkopen.

 

Designer-Vintage Instagram Summer Story Sale

Van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 mei shop je de eerste selectie prachtige designer items van merken als ChanelGucciLouis Vuitton en nog veel meer tijdens de eerste drop van onze Instagram Story Sale. Naast tassen verkopen we ook schoenen en accessoires, zoals sieraden en sjaals. De prijzen variëren tussen €75 en €4000, met kortingen oplopend tot wel 75% (!).

Heb je je droom item niet gevonden na de eerste drop? Niet getreurd! Van woensdag 2 tot en met vrijdag 4 juni zijn we terug met de tweede drop van onze Instagram Story Sale. Of je nu op zoek bent naar een klassieke Chanel flap bag, een Louis Vuitton mini pochette, Dior beautycase of prachtige logo-oorbel, we got you!

 

Hoe werkt het?

  1. De items worden via onze Instagram Stories aangeboden. Zorg er dus voor dat je ons volgt op Instagram.
  2. De belangrijkste informatie van een item (merk, prijs, maat) wordt per item in de story vermeld. 
  3. Interested? Reageer op de eerste story van het item. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus wees er snel bij!
  4. Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Alle items worden vanuit ons kantoor verzonden en de verzendkosten zijn voor de koper.
  5. Heb je behoefte aan meer informatie of extra foto’s? Geen probleem! Het Designer-Vintage team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
  6. Alle items zijn geauthenticeerd door ons team van experts. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de echtheid. 

 

Blok je agenda!

De komende weken zullen we via onze Instagram sneak peeks en exclusieve informatie delen over de aankomende Designer-Vintage Instagram Summer Story Sale. Zorg er dus voor dat je ons volgt zodat je niets mist! En nog belangrijker, zet een herinnering in je telefoon voor het laatste weekend van mei en het eerste weekend van juni, want ik verzeker je, deze wil je niet missen!

Laat het aftellen maar beginnen!