Save the date: Designer-Vintage pop-up store

Designer Vintage
Getty Images
19 May 2020

We zijn super blij om jullie mee te delen dat we een nieuwe datum voor de pop-up store hebben! Van 3 t/m 6 juni aanstaande nodigen voor jullie graag uit om langs te komen bij onze Designer-Vintage pop-up store op de Herenstraat in AmsterdamUiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Designer-Vintage pop-up store
Gedurende 4 dagen lang wordt onze nieuwe locatie op de Herenstraat in Amsterdam omgetoverd tot een waar designer vintage paradijs waar je de mooiste designer items voor een betaalbare prijs shopt. Zowel Louis Vuitton als Chanel hebben net weer hun prijzen verhoogd dus dit is dé tijd om te investeren in jouw droom item. In de Pop-up Store vind je niet alleen tassen en accessoires van merkfavorieten Chanel, Louis Vuitton en Celine, maar ook vintage kledingstukken van Isabel Marant, Ganni en Sandro. En als dat nog niet genoeg was wordt de winkel aangekleed door prachtige designs van HKliving

Een winkel openen in een moeilijke tijd als deze was geen makkelijke beslissing. Toch willen we onze community graag een fysieke winkel experience bieden na zolang binnen te hebben gezeten. Natuurlijk houden ook wij ons aan de richtlijnen verantwoord winkelen zoals opgesteld door het RIVM (zie de regels hieronder). Dat betekent dat er maximaal 7 klanten tegelijk in de winkel aanwezig mogen zijn. Voel je je er nog niet echt prettig bij maar zou je wel graag willen komen? Geen zorgen! Woensdag 3 juni is de winkel speciaal geopend op afspraak. Stuur een mailtje naar alisha.chitanie@designer-vintage.com en plan jouw personal shopping moment in. Zo weet je zeker dat je de enige in de winkel bent en heb je als eerste toegang tot alle vintage designer pareltjes.

Aan alles is gedacht!
Zoals eerder gezegd zorgen wij ervoor dat er maximaal 7 klanten tegelijk in de winkel zijn. Passen is mogelijk, wij zorgen ervoor dat ieder kledingstuk na het passen wordt gestoomd. Betalen kan met pin of contactloos (pin of mobiel), dus geen cash! Let op: wij accepteren geen creditcard. Heb je nou nog een pareltje in je kast liggen die je niet meer draagt? Lever hem in voor de Pop-up Store en wie weet maken we iemand anders er heel bij mee! Natuurlijk laten we je niet met lege handen naar huis gaan! Voor de vroege vogels ligt er een exemplaar van de Vogue, Glamour, Cosmopolitan, Elle, JAN en Harpers Bazaar klaar bij de Pop-up Store.

RIVM maatregelen verantwoord winkelen

  1. Blijf op 1,5 meter afstand, voor én in de winkel
  2. Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel
  3. Kom niet naar de winkel als je verkouden bent of griepverschijnselen hebt
  4. Raak alleen het product aan dat u nodig heeft
  5. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel
  6. Betaal met pin of contactloos (pin of mobiel)
  7. Bij binnenkomst handen met handgel desinfecteren
  8. Volg de route zoals aangegeven met de pijlen
  9. Kleding wordt na het passen door ons gestoomd
  10. Max. 7 klanten tegelijk in de winkel (rekening houdend met de oppervlakte van de winkel)

Wanneer? 3 t/m 6 juni 
Waar? Herenstraat 12, Amsterdam
Hoelaat? 10:00-17:00*
Entree? Gratis 

* Let op: woensdag 3 juni alleen geopend op afspraak, vol = vol!

Wil je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de pop-up store? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!