Designer-Vintage Sale 23 april

12 April 2016

Op 23 april verandert het Amstel hotel opnieuw in een waar walhalla voor modeliefhebsters. Vanaf 11:00 houdt Designer-Vintage namelijk een exclusieve sale in de spiegelzaal en iedereen is van harte uitgenodigd. Tijdens de sale scoor je de mooiste designeritems voor vriendelijke prijsjes. 

Wat kun je allemaal verwachten?
Naast een selectie van de pre-owned pieces van ons eigen platform, vind je nog veel meer grote namen op dit bijzondere evenement. Zo shop je vintage vondsten van Salon Heleen Hülsmann en Tami Kern's Dépôt-Vente. Heb je juist genoeg eyecatchers in de kast en verlang je naar de perfecte basisgarderobe? Dan adviseren we je een bezoekje aan Perfectly Basics.

Naast kleding is het ook dé gelegenheid om verliefd te worden op jouw nieuwe designertas. Zo zullen Designer Wish Bags, Meuq en 035Vintage paraat staan met de mooiste tassen van Chanel tot Dior en Louis Vuitton.

#WinThisChanelBag
Tussen 16:00 en 17:00 wordt er een feestelijke borrel gehouden, waar wij ook de winnares van de Chanel Kelly tas bekend zullen maken. Hoe je kans maakt op deze prachtige tas? Ga tijdens het event op de foto met de Chanel Kelly en deel de foto via social media. De lucky winner zal at random gekozen worden. 

De details
In de spiegelzaal zullen pashokjes en spiegels aanwezig zijn zodat je zeker weet dat jouw nieuwe aankoop perfect past en staat! Betalen doe je via pinnen of creditcard. 

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Stuur dan snel een e-mail naar Alies@Designer-Vintage.com met je naam en plus ones. En vergeet niet om jezelf op attending te zetten op ons Facebook-event.

Designer-Vintage Sale
Amstel Hotel, Professor Tulpplein 1, 1018 GX Amsterdam
23 april, 11:00 - 17:00