Designer-Vintage sale 24 september

21 April 2016

Op 24 september verandert het Amstel hotel opnieuw in een waar walhalla voor modeliefhebsters. Vanaf 10:00 houdt Designer-Vintage namelijk een exclusieve sale in de Spiegelzaal en de Tuinzaal, en iedereen is van harte uitgenodigd! Tijdens de sale scoor je de mooiste designeritems voor vriendelijke prijsjes. 

Wat kun je allemaal verwachten?
Naast een selectie van de pre-owned pieces van ons eigen platform, vind je nog veel meer grote namen op dit bijzondere evenement. Zo shop je vintage vondsten met waanzinnige prijskaartjes bij Perfectly Basics en is het ook dé gelegenheid om verliefd te worden op jouw nieuwe designertas. Van Chanel tot Louis Vuitton, en van vintage juweeltjes tot gloednieuwe Céline accessoires, je vindt het er allemaal. Dit onder genot van lekkere hapjes en drankjes, die tijdens onze sale zullen worden geserveerd. 

Zet je het volgende event ook in je agenda?
In november organiseren wij een larger-than-life editie van onze inmiddels welbekende Sale. Voor deze gelegenheid zullen wij vrijwel de gehele begane grond van het Amstel hotel vullen met de mooiste designerstukken. We'll keep you posted, en je kunt te zijner tijd een aankondiging verwachten via Facebook en de website.

#WinThisHermèsCarré
Om de sale een nóg feestelijker tintje mee te geven zullen wij een prachtige Hermès Carré shawl onder de bezoekers verloten. Wil je weten hoe je kans maakt? Meer info over de winactie vind je op het Facebook evenement.

Special offers
Om onze sale te vieren heeft het Amstel hotel een paar speciale aanbiedingen. Er kan van te voren een DV High Tea geboekt worden, waar een gratis glaasje prosecco bij geschonken zal worden. Ook kan er in het Amstel hotel overnacht worden, voor de speciale prijs van €395, inclusief ontbijt. Zowel de High Tea als de overnachting kunnen bij het Amstel hotel geboekt worden. 

Daarnaast is er gedurende de heel dag een speciale DV cocktail verkrijgbaar. Omdat een fantastische aankoop natuurlijk gevierd moet worden.

De details
In de Stadhouderszaal zijn pashokjes en spiegels aanwezig,  zodat je zeker weet dat jouw nieuwe aankoop perfect past en staat! Betalen doe je via pinnen of creditcard. Ook is er Valet parking aanwezig. 

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Stuur dan snel een e-mail naar Content@Designer-Vintage.com met je naam en 'plus ones.' En vergeet niet om jezelf op attending te zetten op ons Facebook-event.

Designer-Vintage Sale
Amstel Hotel, Professor Tulpplein 1, 1018 GX Amsterdam
24 september, 10:00 - 17:00