Designer-Vintage Sale Amstel Hotel 6 mei

09 March 2017

Bestel hier jouw tickets!

Op zaterdag 6 mei vindt de 6de editie van de Designer-Vintage Sale plaats! De begane grond van het prachtige Amstel hotel zal van 10 tot 17 uur één groot mode walhalla zijn.  De mooiste designeritems voor fijne prijzen op 1 plek.

Wat krijg je voor je ticket?

  • De beste vintage finds op 1 plek in het prachtige Amstel Hotel, je mag alles passen, voelen en ruiken!
  • Het nieuwste exemplaar van JAN magazine
  • Een exemplaar van Vogue the Book
  • Een exemplaar van Glamour magazine
  • 1 credit voor het verkopen van 1 designer item t.w.v. €35,-
  • KOH Colour nagellak t.w.v. €18,99 alléén in combinatie met een gratis hand- en nageladvies door de dames van KOH
  • Gratis geuradvies van Skins Cosmetics
  • Shoppen uit de kasten van o.a. Leontine Borsato en Lieke van Lexmond
  • Je ticket is je lotnummer! Win een 0,12 crt briljant geslepen diamant van Gassan!

Naast een selectie van de most-wanted pre-owned items uit de DV Boutique, vind je ook: de mooiste designer tassen, Dries van Noten en andere merken bij Salon Heleen Hülsmann en de mooiste vintage vondsten bij o.a. 035 Vintage en Vintage-United. Sieraden bij Otazu en Rocks on a Rope én de Glamour Concept Store zorgt weer voor de mooiste interieur accessoires!

Goodiebag t.w.v. ruim € 50,-!
Je gaat niet met lege handen naar huis, want voor iedereen is een editie van Glamour, JAN en Vogue gereserveerd. Daarnaast ontvang je 1 credit t.w.v €35, hiermee kan je kosteloos een designer item verkopen op Designer-Vintage.

Blijf via ons Facebook-event op de hoogte van alle updates.

Aanbieding van het Amstel 
* Speciaal voor het event kan je een overheerlijke High Tea boeken, waar gratis een glaasje prosecco bij geschonken zal worden. Óf overnacht in het Amstel Hotel voor de zeer speciale prijs van € 300,- inclusief ontbijt! Boeken doe je via het Amstel Hotel o.v.v. Designer-Vintage

Extra informatie
Er zijn pashokjes en spiegels aanwezig. Betalen kan via pin of creditcard. Jassen graag in de garderobe en neem liever geen grote tassen mee and you’re good to go! Zien we jou 6 mei? 
Koop hier je kaartjes voor Designer-Vintage Sale.  En vergeet niet om jezelf op attending te zetten op ons Facebook-event.

Deze dag heeft ook een bijzonder tintje, in de hal van het Amstel Hotel worden verse stroopwafels gebakken welke te koop zijn voor € 1,50 per stuk. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel 'Only Friends' een sportcentrum voor kinderen met een handicap in Amsterdam Noord.

Designer-Vintage Sale
Amstel Hotel, Professor Tulpplein 1, 1018 GX Amsterdam
6 mei 2017, 10:00 - 17:00
Vragen? Mail naar: support@designer-vintage.com