Detox je kast voor Kerst

21 December 2018

Een kast detox kan geen kwaad. Maar in de tijd van Kerst is het zeker geen overbodige luxe. Er moeten kerstcadeaus gekocht worden, en je kan tegenwoordig niet meer met een showergelletje aankomen. Er worden mooie, luxe cadeaus verwacht door je lieftallige familie. Maak geld met je eigen kledingkast!  

En ruimte, want cadeaus geven betekent cadeaus krijgen. De kleding dat al langer dan een jaar in de kast hangt moet plaats maken voor nieuwe pareltjes. En jouw oude garderobe verdient een nieuw leven. Die trui die net iets te groot is of die broek die na al die chocoladeletters net iets te strak zit. Je kunt wel gaan wachten totdat je overtollige kilootjes weer verdwenen zijn. Maar als deze items een nieuwe eigenaar krijgen, dan kan jij weer een shop dagje inplannen.  

Laat Designer-Vintage nou het aangewezen platform zijn voor jouw closet detox. Als je voor ruimte en winst gaat, dan ga je natuurlijk voor een creditbundel. Koop 5 credits ter waarde van 87,50 euro voor 75 euro. Have fun selling!