Detox jouw kledingkast tijdens World Recycle Week

14 April 2016

Barst jouw kledingkast uit zijn voegen van de grote hoeveelheden aan designerjurkjes, ongedragen hakken en Louis Vuitton-tassen? Van 18 tot 24 april is het #WorldRecycleWeek , de hoogste tijd om jouw kast een grondige detox te geven. 

In het kader van deze #WorldRecyleWeek organiseren wij tijdens de Designer-Vintage Sale een drop-off point voor al jouw pre-owned designer items. Jouw items worden vervolgens online geplaatst via onze VIP Service. Dé service voor een zorgeloze verkoop én een mooi bedrag op je bankrekening.

Hoe werkt het?

  • Stuur een e-mail naar Mijke.van.As@Designer-Vintage.com met het aantal items dat je graag wilt inleveren.
  • Lever op 23 april tussen 11:00 en 16:00 jouw items in tijdens onze Designer-Vintage Sale in het Amstel hotel.
  • Na ontvangst schieten wij mooie foto's, meten de items op en plaatsen wij jouw stukken vervolgens online. Alle advertenties zijn te vinden in je persoonlijke VIP Boutique.
  • Als alles online staat, retourneren wij de items en kan de verkoop starten!
  • Jij bent zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop en de gehele opbrengst is dan ook voor jou.

Normaal gesproken betaal je voor deze service €30 per item (vraagprijs onder de €250) of €60 euro per item(vraagprijs boven de €250). Ter viering van de #WorldRecycleWeek betaal je voor elk item slechts 30 euro, ook al betreft het een item met een vraagprijs boven de €250! De opbrengst van jouw kast is vervolgens geheel voor jou, Designer-Vintage rekent namelijk geen commissie. 

Wil je jouw kast juist aanvullen met mooie designeritems? Kom naar onze Designer-Vintage Sale! RSVP naar Alies@Designer-Vintage.com voor een plekje op de gastenlijkt. See you there!