Deze tas houdt je deze herfst/winter zeker warm

22 October 2019

Goed nieuws! Deze winter kun je ongegeneerd je huis verlaten in je meest comfy, fluffy outfit inclusief knuffelbare accessoire. Na de teddybeerjassen trend van afgelopen jaren, was het slechts een kwestie van tijd voordat dat zich ging doorvertalen naar fluffy accessoires, and here we are

 

Image

Knuffelbare accessoire

Volgens Elizabeth von der Goltz van Net-a-Porter is het dragen van shearling accessoires een chique en innovatieve evolutie van de teddy-jas. De shearling tas is de teddyjas onder de tassen. De tas is zo zacht dat je er het liefst de hele dag mee wil knuffelen. De tas is beschikbaar in elk gewenst formaat: van oversized totes en belt bags tot kleine handtassen. Wij zijn er van overtuigd dat deze trend helemaal tot zijn recht komt wanneer de temperaturen gaan dalen.

 

Image

Chanel, Fendi en Off-white

Na teddybeerjassen in alle kleuren van de regenboog, lanceerde het Scandinavische merk Stand dit jaar de handtas versie van deze jas (denk aan fluffy totes in frambozen kleur, blauw en groene luipaardprint). Ook Fendi gaat voor de speelse en kleurrijke versie van de trend en heeft veel gekleurde shearling-tassen in haar assortiment, zoals roze, rood, blauw en oranje. De crèmekleurige shearling-tassen van Chanel, Off-white en Wandler zijn iets chiquer qua uitstraling en daarom de perfecte combinatie van chique en comfy. Influencers Anna Nooshin en Emili Sindlev zijn al gespot met een shearling Chanel tas.

 

Image

 

Image

Also a fan? Shop your shearling Chanel bag here.