Dior-liefhebbers opgelet: het eerste Dior high-tea café is zojuist geopend!

19 February 2019

Niet alleen opende onlangs de grootste Dior expositie in het Victoria & Albert Museum in Londen, ook kunnen ze sinds kort een Dior high-tea café aan hun hotspot lijst toevoegen. Wat moeten we ons hierbij voorstellen? Juist ja, een café volledig geïnspireerd op het leven en de ontwerpen van Christian Dior met lekkernijen in Dior-thema.

Op de menukaart staan onder andere koekjes in de vorm van het iconische “Bar” jasje en taartjes geïnspireerd op het bekende “Miss Dior” parfum. En als je voor de full experience wilt gaan bestel je de red velvet taart die eruitziet als de legendarische Lady Dior handtas uit 1995.

Image

Image

Image

Ook meer recente ontwerpen van de creative director Maria Grazia Chiuri zijn terug te vinden in het café. Zo hebben ze een vanillekoekje in de vorm van de welbekende J’Adior pump op de menukaart staan. En om het helemaal af te maken wordt de koffie geserveerd mét Dior latte art (duh!).

Image

Mourad Khiat, de banketbakker van The Berkely, zegt: “Het was belangrijk voor mij om de tijdloze en iconische sprookjesachtige jurken van Monsieur Dior na te bootsen met ingrediënten die deze weelderige en prachtige creaties het beste tot hun recht doen komen".

Dus mocht je binnenkort een weekendje Londen hebben gepland (of bij deze gaat plannen), zorg dan dat je een stop maakt bij The Berkely Hotel! Het café is iedere dag geopend van 13:00-17:30 en de prijzen variëren tussen de 66 en 78 euro per persoon.

Geniet ervan (en vergeet geen foto’s te maken!)