Dior x RIMOWA

05 November 2019

Tijdens de presentatie van Dior’s Men Summer 2020 collection in juni werden de nieuwe Dior koffers voor het eerst getoond. Eindelijk heeft Dior meer informatie vrijgegeven over de collectie die ze hebben ontworpen in samenwerking met het bekende bagagemerk RIMOWA.

RIMOWA

Dior is een bedachtzame samenwerking aangegaan met het merk RIMOWA. RIMOWA is al 120 jaar geleden opgericht en maakt tot op de dag van vandaag travel gear van superieure kwaliteit. Het merk staat vooral bekend om haar aluminium koffers. Het resultaat van deze samenwerking is strak en stijlvol.

 

Image

Collectie

Kim Jones, Creative Director van Dior Men, heeft in samenwerking met RIMOWA deze capsule collectie ontworpen. De collectie bestaat uit populaire RIMOWA items met een Dior touch. Alle stukken zijn voorzien van de seizoenskleuren van Dior, namelijk zwart, zilver, roze en blauw. Ook zijn meerdere items bekleed met de iconische Dior Oblique print. Voor de items uit de Dior x RIMOWA collectie betaal je tussen de $2,440 USD en $4,620 USD.

De voorvertoning van de collectie heeft al plaatsgevonden, maar je kunt tot 13 november de gehele capsule collectie bekijken én kopen in de Dior Boutique aan de Champs-Élysées. Voor nu is dit de enige plek waar je een Dior x RIMOWA item kan bemachtigen. Voorlopig niet in de buurt van Parijs? Hou de website van RIMOWA in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste updates. Zo zorg je dat je één van de eersten bent die een pre-order kan plaatsen.

 

Image