Dit is hoe de exclusieve Designer-Vintage Sale eruit zag

Luca
04 December 2019

Zaterdag 30 november vond alweer de 11e editie van de jaarlijkse Designer-Vintage Sale plaats. Dit keer weer als vanouds in het Amstel Hotel. En wat was het een leuke dag! Van 11.00 tot 18.00 uur werden de zalen van het Amstel omgetoverd tot een waar designer paradijs. Elke designer lover heeft gegarandeerd zijn hart kunnen ophalen aan een adembenemend aanbod van designer items.

Luca

Naast onze eigen zalen gevuld met Designer-Vintage items, waren er natuurlijk ook andere standhouders aanwezig. Zo waren onder andere ByDanie, Vintage-United en Unique.designerbags aanwezig met prachtige vintage items van merken als Chanel, Dior en Prada.

Luca

Bij 035 vintage, Chanelvintage en Juulshopping kon je de Chanel tas vinden die al jaren op je wishlist stond. Alle logo liefhebbers waren bij Justin Weijgers aan het goede adres. Bovendien waren lovepreownedbags, Today’s Vintage en The Collectors aanwezig met een fantastische designer collectie. Veel bezoekers hadden vragen over het onderhouden van hun designer tas(sen). Gelukkig was Claire's handbagcare er om advies te geven!

Luca

Maar dat was niet het enige... Naast het shoppen konden de bezoekers genieten van een glas champagne en speciale Designer-Vintage macarons. Ook konden zij hun nagels laten lakken bij LAKWERK. Er kon onder andere worden gekozen uit een speciaal Louis Vuitton, Gucci, Burberry of Fendi ontwerp.


Natuurlijk ging niemand met lege handen naar huis. Er waren tafels vol met Glamour, Vogue, ELLE, JAN, Cosmopolitan, Harper's Bazaar en Quote beschikbaar voor mensen om mee naar huis te nemen. Daarnaast ging er iemand naar huis als de gelukkige winnaar van een Chanel Half Moon Flap-tas (!).

Luca

En niet geheel onbelangrijk: de dag werd uiteraard afgesloten met een hapje en een drankje. 

Luca

Luca

Het was erg leuk om te zien dat zoveel mensen het Amstel Hotel verlieten met een Designer-Vintage shopping bag. Het Designer-Vintage Team wil graag alle standhouders en bezoekers bedanken voor deze fantastische dag. Tot de volgende keer!

Luca