Dit zijn de 5 tassen waar je deze herfst niet omheen kan

03 September 2018

Allerlei merken hebben weer hun uiterste best gedaan om prachtige exemplaren te ontwerpen voor de herfst collectie van 2018. Wij hebben een lijst gemaakt met de tassen waar wij momenteel gek van zijn en waarvan wij dan ook zeker denken dat die een groot succes gaan worden, op zowel de catwalk als in de winkels ;). Er zijn veel verschillende ontwerpen en daarom ook veel om tussen te kiezen. Hierdoor kan je dit seizoen zonder moeite een nieuwe tas aan je garderobe toevoegen!

Balenciaga Everyday Camera Bag
Balenciaga hoopt meer klanten te krijgen door de Everyday bag collectie. Momenteel zijn simpele tassen met eenvoudige vormen erg populair en Balenciaga vond het dus tijd om dit ook in hun collecties op te nemen. Dit is dan ook zeker gebeurd met de Balenciaga Everyday Camera Bag. Een simpel design, gemaakt van zacht zwart leer en het Balenciaga logo wat toch nog een eye-catching detail toevoegt. Deze tas is perfect want je kan het met elke outfit dragen! Er zijn natuurlijk ook andere ontwerpen van de Everyday Camera Bag, dus er is voor ieder wat wils. 

Fendi Runaway Tote
Fendi probeert een nieuwe trend het leven in te blazen met de nieuwe Runaway Tote. In plaats van te focussen op de functie van de tas, vond Fendi het nu kunnen om vooral op de vormen te letten. Wij denken dan ook dat dit een enorme hit kan worden, vooral onder de street style sterren maar het is nog even afwachten wat het publiek van deze tas gaat vinden. Voorlopig kunnen we enkel zeggen dat het ontwerp prachtig is maar verwachten we ooit iets anders van Fendi?

Image

Louis Vuitton Bumbag
Je dacht waarschijnlijk dat de heuptasjes trend nu al overgewaaid zou zijn maar het tegendeel is waar… Louis Vuitton heeft weer een heuptasje uitgebracht, wat natuurlijk aangeeft dat de trend nog lang niet voorbij is. Wij zijn nu al weg van de meest recente Bumbag van Louis Vuitton, net als veel anderen.

Gucci Ophidia Bag
Gucci is al een tijd enorm goed bezig en wij krijgen er geen genoeg van! De nieuwe Ophidia collectie stelt ook zeker weer niet teleur. Er zijn verschillende ontwerpen verkrijgbaar en elk item is fantastisch. Wij zijn momenteel obsessed met de Ophidia Belt Bag

Valentino Candystud Bag
Valentino verwerkt nog steeds hun welbekende Rockstuds in de ontwerpen maar dan net op een andere manier dan voorheen. De Candystud Bag is de nieuwste toevoeging aan de Valentino familie en de puffed-up quilting van deze tas is gecombineerd met de Rockstuds. En dan is er nog het logo wat erop verwerkt is, wat natuurlijk een perfecte finishing touch is!