Een kijkje in Louis Vuitton's nieuwe crafty collectie

Designer-Vintage
Louis Vuitton
07 August 2020

Louis Vuitton verwend ons deze zomer (net als voorgaande zomers) met klassiekers in een nieuw jasje. Technisch gezien behoren deze releases niet tot een echte zomer collectie maar wordt het gepresenteerd als de crafty capsule voor herfst 2020. Hoe het dan ook op de markt wordt gebracht, we zijn er in ieder geval blij mee!

In deze crafty capsule wordt de iconische LV monogram print weer opnieuw uitgevonden. Zoals we gewend zijn van Louis Vuitton blijken deze capsules net iets meer levendiger en fun in vergelijking met de formelere seizoenscollecties. Perfect dus voor het plezierige en avontuurlijke zomer gevoel!

Louis Vuitton heeft ervoor gekozen om opnieuw gebruik te maken van de monogram giant print. De naam zegt het natuurlijk al: dit is de klassieke monogram print maar dan vergroot. De vergrootte print was al eerder geïntroduceerd en bleek een succes! Niet gek dus dat de print dan ook opnieuw de ster mag zijn van deze crafty capsule collectie.

De inspiratie voor deze bijzondere capsule komt voort uit twee kunststromingen; neo-expressionisme en graffiti. In New York in 1980 legde deze twee stromingen de basis voor enorm veel creativiteit en nieuwe trends. Wij zijn onder de indruk van hoe Louis Vuitton hieruit iets nieuws heeft weten vorm te geven.

Fan favorieten en populaire modellen zijn voor deze capsule vernieuwd met de levendige print. Zoals de welbekende Onthego, Boite Souple, NéoNéo, Pochette Metis, Neverfull, en ga zo maar door. Naast de tassen bestaat de capsule ook uit een aantal coole kledingstukken en accessoires, er is zelfs een bucket hat en notitieboekje! Neem een kijkje hieronder.

 

Designer-Vintage
Louis Vuitton

 

Designer-Vintage
Louis Vuitton

 

Designer-Vintage
Louis Vuitton 

 

Designer-Vintage
Louis Vuitton 

 

 

 

 

iPhone protection