Een nieuwe kijk op Louis Vuitton's Boîte Chapeau Souple

Designer-Vintage
Louis Vuitton
29 June 2020

De Louis Vuitton Boîte Chapeau Souple, wat een tas! Het is moeilijk te geloven maar het model werd nu al bijna twee jaar geleden gelanceerd en is sindsdien (terecht) geliefd bij vele fans. Het Boîte Chapeau-model geeft een leuke knipoog naar de traditionele geschiedenis van Louis Vuitton: koffers maken. De ronde hoge vorm en de bagageachtige details van de Boîte Chapeau Souple lijken ook zeker op een klassieke hoedendoos. Deze klassieke hoedendoos is gelukkig wel wat aangepast anno 2020, dus bedankt Louis Vuitton of Nicolas Ghesquière voor het maken van een platte basis op de ronde vorm (als de tas nu nog steeds van de tafel rolt, moet het wel je eigen schuld zijn...)!

De voorganger van de Boîte Chapeau Souple is de Petite Boîte Chapeau, die vanwege zijn kleine formaat helaas een beetje onpraktisch werd gevonden. De Boîte Chapeau Souple’s daarentegen is een behoorlijk populair model. De tas is lekker makkelijk en moeiteloos om te dragen, niet gek dus dat het model al een paar keer opnieuw is uitgebracht! Het model is bijvoorbeeld opnieuw gelanceerd in het patentmonogram reliëf en hij schitterde wederom tijdens de LVxLOL-capsule.

En nu een nieuwe herlancering van de Boîte Chapeau Souple in Monogram Empreinte (precies wat we nodig hadden!). Deze leersoort staat vooral bekend om zijn zachte touch en niet geheel onbelangrijk: zijn duurzame kwaliteit. De duurzame kwaliteit komt voornamelijk voort uit de krasvaste eigenschap van het generfd leer. Ook handig, binnenin de tas kun je je spulletjes extra voorzichtig opbergen in het kleine steekvakje.

Een daadwerkelijke hoed zul je er misschien niet kwijt in kunnen, maar je kunt zeker veel andere dingen opbergen in deze schoonheid van 22,5 cm bij 20 cm.

 

Designer-Vintage
Louis Vuitton 

 

Designer-Vintage
Louis Vuitton 

 

Designer-Vintage
Louis Vuitton 

 

 

Designer-Vintage
Louis Vuitton 

 

 

Designer-Vintage
Louis Vuitton 

 

 

Dior summer makeup