Een terugblik op de Designer-Vintage Sale

24 April 2018

Wat was het een leuke dag! In het schitterende Amstel Hotel vond afgelopen zaterdag alweer de achtste editie van de Designer-Vintage Sale plaats. Van 10.00 tot 17.00 werden de Tuin- en Spiegelzaal van het Amstel Hotel compleet omgetoverd tot een waar designer shopping paradijs. Iedere designer lover kon hier zijn hart ophalen aan een mooie selectie designer items uit onze online boutiques. 

 

Natuurlijk was dat niet het enige, ook 035-vintage, Salon Heleen Hülsmann en alle andere standhouders hadden een overvloed aan designer items voor de bezoekers in petto. Met name de sample sale van Feraggio was een groot succes.

Natuurlijk ging niemand met lege handen naar huis. Na het shoppen kon iedereen nog een Gucci Guilty Absolute Pour Femme mini, een exemplaar van Glamour, Vogue, Harper's Bazaar en Quote meenemen. Uiteraard werd ook deze editie afgesloten met een hapje en een drankje. Het Designer-Vintage Team wil graag alle standhouders en bezoekers bedanken voor deze fantastische dag. Tot volgende keer! 

 

Image