Een terugblik op onze allereerste exclusieve Designer-Vintage Pop-up Store

Designer-Vintage
28 May 2019

Van donderdag 23 tot zondag 26 mei opende wij onze allereerste Designer-Vintage Pop-up Store aan de Keizersgracht in Amsterdam. Vier dagen lang was deze ruimte omgetoverd tot een waar designer shopping paradijs. Iedere designer lover kon hier zijn hart ophalen aan een selectie van de mooiste designer items uit onze online boutiques. De Chanel droomkast, met zowel klassiekers als speciale uitvoeringen, was de absolute eyecatcher van de Pop-up Store. Niet alleen Chanel, maar ook Louis Vuitton was ruimschoots aanwezig, evenals merken als Gucci, Celine en Yves Saint Laurent.

 

Image

 

Image

 

Image

WhatisHip
Tijdens de organisatie van de Pop-up Store hebben we onszelf afgevraagd; hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten zich écht thuis voelen in onze Pop-up Store? Eenvoudig; met de decoratie van "WhatisHip"! Maar "WhatisHip"? “WhatisHip” is een interieurwinkel met drie locaties in Amsterdam-West, Amsterdam-Oost en Alkmaar. Ze bieden een prachtige combinatie van klassieke en vrouwelijke meubels met moderne statement pieces. Fluweel en goud, prachtige palmen en marmeren bijzettafels maakten van de Pop-up Store een exotisch boudoir dit weekend.

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

Dit en meer
Natuurlijk ging niemand met lege handen naar huis. Na het shoppen ontving iedereen een gratis credit waarmee je kosteloos een designer item kunt verkopen op ons platform. Ook lag er voor iedereen een exemplaar van Glamour, Vogue en Harper’s Bazaar klaar. Uiteraard werden de dagen afgesloten met een glas champagne van Piper-Heidsieck en kaviaar van House of Caviar.

 

Image

 

Image

 

Image

Kortom; het was een fantastisch weekend en we willen graag iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan dit succes! Oh, en vergeet ons niet te volgen op Instagram, want eind deze week wordt de gelukkige winnaar van de winactie bekend gemaakt!

Als je er niet bij kon zijn, niet getreurd, want ik heb zo het vermoeden dat dit niet de laatste editie gaat zijn!

Tot de volgende!