Een terugblik op onze tweede Designer-Vintage Pop-up Store

24 September 2019

Van dinsdag 17 tot en met zondag 22 september hebben we onze tweede Designer-Vintage Pop-up Store geopend op de Hobbemastraat in Amsterdam. Gedurende een week lang kwamen designer liefhebbers uit heel Nederland bijeen op deze prachtige locatie in Amsterdam. De winkel was gevuld met de mooiste designer items van VIP-klanten, particuliere verkopers en collega's. Met het grootste Chanel aanod tot nu toe was de Pop-up Store een echte snoepwinkel. Naast het grote Chanel-assortiment, kon je in de Pop-up Store ook merken als Louis Vuitton, Chloé en Gucci vinden.

Wulf Wonen & Entrepôt Holland
We hadden onze designer items niet zo mooi kunnen presenteren zonder de hulp van Wulf Wonen. Wulf Wonen is een in Amsterdam gevestigd interieurmerk met een winkel aan de Rozengracht. Hun assortiment bestaat uit een mix van moderne en klassieke meubels en accessoires. Dankzij hun meubels kwamen onze designer items perfect tot hun recht.

 

Image

 

Image

De aankleding van de Pop-up Store werd verzorgd door Entrepôt Holland. Entrepôt Holland is een vintage interieurwinkel gevestigd op de Prinsengracht in Amsterdam. Ze bieden een prachtige combinatie van unieke en trendy meubels met moderne statement pieces. Fluwelen stoelen, mooie bijzettafels en prachtige kandelaars maakten onze Pop-up Store compleet.

 

Image

 

Image

 

Image

Goodies
Natuurlijk ging niemand met lege handen naar huis. Na het winkelen kon iedereen een editie van de Vogue Chanel Special, Glamour, ELLE, JAN, Harpers Bazaar en Cosmopolitan mee naar huis nemen. Daarbij ontving iedereen die zijn gegevens achterliet 1 maand gratis Early Access. En dit alles onder het genot van een glas champagne!

Met andere woorden: het was een geweldige week en we willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit succes!

Heb je de Pop-up gemist? Maak je geen zorgen! Het volgende evenement komt sneller dan je denkt!