Geometrische tassen zijn hot en happening

02 December 2019

Elk seizoen komen modeontwerpers weer met tassen die er anders uitzien dan de ‘normaal’ ogende tas. Dit seizoen is dat de geometrische tas. Een tas in de vorm van een halve maan, pyramide, kubus of triangel, je ziet het allemaal voorbijkomen.

Ben je geïnteresseerd in een geometrische tas? Dan zijn Oscar de la Renta, Bottega Veneta en Simone Rocha merken waar je moet gaan kijken.

Oscar de la Renta heeft voornamelijk kubusvormige tassen in zijn assortiment. Als je mee wil doen aan deze nieuwe trend, maar nog niet all-out wil gaan, dan is deze tas perfect voor jou. Het formaat van de tas is klein en de vorm is (vergeleken met de andere vormen) subtiel, waardoor hij niet erg opvalt.

 

Image

De tassen van Bottega Veneta hebben de vorm van een pyramide. De vorm is natuurlijk iets anders dan dat je normaal gewend bent, maar door de subtiele afwerkingen zien de tassen er toch erg klassiek uit.

 

Image

Toch op zoek naar een meer gewaagde tas? Simone Rocha haar tassen hebben heel bijzondere vormen. Dit maken de tassen uniek, waardoor je niet snel iemand met dezelfde tas tegen zal komen.

 

Image

Wij begrijpen goed dat je deze geometrische tassen niet gaat gebruiken als everyday tas. Wij zien de tas eerder als een leuk en gek detail die je toevoegt aan je outfit als je bijvoorbeeld een avondje uitgaat of voor een chique lunch.

Wat vind jij van deze nieuwe trend?