Get the look: January

gtl
07 January 2020

Moodboard

Tijdens deze koude winterdagen zijn we al druk genoeg met het voorkomen van een griep. We kleden ons warm aan, maar hoe laten we dit er in godsnaam stijlvol uitzien? We got you met deze super trendy én warme look!

Teddy jassen, wie kent ze niet. Dé musthave van het moment. De jas zorgt voor een stijlvolle en casual look, maar daarnaast is de jas ook heerlijk zacht en warm.

Om de enigszins casual outfit er iets meer uit te laten springen, combineren we de look met wat echte designer musthaves; De Dior saddle bag, de Hermès click clack armband en de Louis Vuitton Archlight sneakers. De Dior saddle bag, de tas die afgelopen jaar haar plaats terugveroverde in de modewereld, is echt met elke outfit te combineren. Daarnaast is het aanschaffen van een vintage Dior saddle bag super sustainable, hoe cool is dat?

Alhoewel niet iedereen fan is van de ugly dad sneakers, zijn de Louis Vuitton Archlight sneakers toch helemaal hot. De sneakers passen perfect bij deze outfit, want de bruine Louis Vuitton monogram print matched met de bruine teddy jas.

Maak de outfit af met een mooie jeans en een bijpassend t-shirt, bijvoorbeeld dit Versace logo t-shirt van Queenofjetlags.

Hebben we je warm kunnen maken voor deze look? Goed nieuws! Bijna alle items zijn verkrijgbaar op ons platform. Shop hier alle items:

teddy
Wristle teddy coat 
dior
Dior Saddle Bag
lv
Louis Vuitton Archlight sneakers
hermes
Hermès Click Clack bracelet
ommy
Tommy Hilfiger jeans
versace
Versace logo longsleeve