GET THE LOOK: JUNI

19 June 2019

Iedere dag staan we weer voor hetzelfde dilemma; ‘wat moet ik aan vandaag?’. Helemaal met dit onvoorspelbare weer is het moeilijk om de juiste outfit te kiezen. Daarom helpen we je graag een beetje op weg en hebben we een complete outfit voor je samengesteld.

Image

Pakken; je ziet ze overal en ze zorgen ervoor dat we ons als vrouwen samen en sterk voelen. Omdat de temperaturen inmiddels stijgen, hebben we dit zomerpak van Sandro uitgekozen. De geruite losvallende blazer is gemaakt van linnen, wat perfect is voor de zomer. Combineer de blazer met deze geruite wijde shorts om het pak af te maken.

Om de enigszins formele outfit te compenseren, combineren we het pak met dit gekleurde Ganni-t-shirt en de Louis Vuitton Archlight-sneakers. Ja, de ugly dad sneaker trend is nog steeds hot, dus je kunt je er maar beter bij neerleggen. Om het wat speelser te maken, kun je er een paar sportieve sokken in dragen. Maak de outfit af met een prachtige Hermès Clic H-armband in de kleur hibiscus en deze zeer zeldzame super coole Chanel zonneklep-zonnebril! Tot slot hebben we een chique Chanel belt bag geselecteerd om de look iets vrouwelijker te maken.

Shop hier de hele look:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image