Goed nieuws: De Louis Vuitton Pochette Metis is nu beschikbaar in drie nieuwe kleuren!

23 January 2018

De Louis Vuitton Pochette Metis is één van de meest populaire tassen op dit moment en wij zijn super enthousiast want er zijn drie nieuwe kleuren aan de collectie toegevoegd. Momenteel is er een wachtlijst van minstens 8 weken voor de classic Louis Vuitton Pochette Metis en de wachtlijst lijkt niet korter te worden…

Drie nieuwe kleuren
De Louis Vuitton Monogram Empreinte all-leather versie maakte haar debuut in Maart 2017 en werd uitgebracht in vier verschillende kleuren. Namelijk Rose Poudre, Cherry, Marine Rouge en Blanc (lees; roze, rood, marineblauw en wit). Hoewel deze kleuren al fantastisch zijn, zijn er nog drie kleuren bij gekomen. De eerste twee kleuren die aan de collectie zijn toegevoegd zijn Noir en Rose Bruyere. Deze zwarte versie en diep roze versie zijn nu al een aantal maanden te koop en worden steeds populairder. De nieuwste kleur is de Papyrus. Dit is een true beige beauty.

Wat is er nog meer veranderd?
Als je je afvraagt of er nog meer veranderd is aan de tas, dan is het antwoord nee. Alle tassen hebben dezelfde maat en dezelfde kleur binnenkant. De tas heeft ook nog gewoon twee vakken en een extra vakje met een rits. Super handig natuurlijk om al je essentiële items in op te bergen. Hoewel er nu nog geen wachtlijst is voor de nieuwe kleuren, wordt er verwacht dat deze beauty’s even populair worden als hun voorgangers.

Image

Waarom zou je een Pochette Metis aanschaffen?
Naast het feit dat de tas super mooi is en onwijs populair, is het ook een goede investering. Wanneer je deze tas draagt, ben je gegarandeerd de ster van de show!Daarnaast is de tas te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren waardoor er voor iedereen wel een perfecte variant tussen zit. Als je een echte Louis Vuitton lover bent, moet je zeker voor de Louis Vuitton Monogram Canvas gaan! Ben je meer een “meisjes” meisje? Ga dan voor de roze versie. Deze tas maakt je outfit super vrouwelijk en daarnaast is deze beauty echt heel schattig. Wil je een tijdloze tas die bij al je outfits past? Kies dan voor de zwarte versie. Voor welke versie zou jij kiezen?