Goed nieuws! De nieuwe Hermès Evelyne Sellier is nu online te koop

10 April 2018

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Hermès! Zoals we allemaal weten, zijn veel van de Hermès-tassen niet online beschikbaar. Maar goed nieuws! Hermès heeft net een erg populaire tas aan hun website toegevoegd; de Hermès Evelyne Sellier. Deze tas is misschien niet zo populair als de Birkin of Kelly, maar hij doet zeker niet onder voor deze tassen. De Hermès Evelyne debuteerde in de herfst van 2016 en is een minder formele tas dan de bekendere tassen van het merk. Deze beauty staat bekend om zijn geperforeerde H aan de voorkant van de tas in plaats van de kenmerkende hardware die de meeste tassen van Hermès hebben.

Image

Nu de tas online beschikbaar is, kunnen we deze stunner van dichterbij bekijken. In vergelijking met de traditionele Evelyne heeft de Sellier versie een logo in reliëf in een diamantvorm. Ook de sluiting van de tas is iets netter en strakker. Het type leer is veranderd. De originele Evelyne heeft een zachter soort leer dan de nieuwe versie. De nieuwe versie is namelijk vrij stug. De nieuwe Hermès Evelyne Sellier is nu online te koop en is verkrijgbaar in twee maten. De 29 en de grotere 33 versie. Wat wel drastisch is veranderd is de prijs. De traditionele Evelyne versie was ongeveer $ 3.375, terwijl de nieuwe versie in dezelfde maat nu ongeveer $ 4.825 kost.

Ben je een echte Hermès liefhebber, maar zijn de prijzen een beetje te hoog? Neem dan een kijkje op onze Hermès pagina en misschien vindt je de Hermès tas waarnaar je altijd al op zoek was!