Gucci Ace Sneakers

12 September 2017

Zijn jullie net zo gek op deze trend als wij? De Gucci Ace Sneakers zijn misschien wel de beste sneakers die de modewereld ons vandaag te bieden heeft. We waren al bekend met de klassieke Gucci Ace sneakers, maar in de nieuwe collectie zijn de sneakers verkrijgbaar met een leuke twist. De Gucci Ace sneakers vormen de perfecte combinatie tussen high fashion en street style. Geen wonder dat deze sneakers zo populair zijn. Niet alleen zijn de sneakers kwalitatief goed, ze zijn ook nog eens letterlijk te combineren met iedere outfit! Meerendeel van de fashion bloggers heeft al een paar weten te bemachtigen. Staan deze sneakers ook al op jouw wish list?

Image

De Gucci Ace Sneakers uit de nieuwe collectie hebben geborduurde appliqués met kleine kristalletjes aan de zijkanten. De sneakers zijn verkrijgbaar in wit-, zwart- en rood leer. Maar de witte variant is overduidelijk het meest populair. Onmisbaar is het iconische Gucci kleurenpatroon wat aanwezig is op zijkanten van de sneakers. Daarnaast heeft Gucci ook patches ontworpen waarmee je de sneakers kunt personaliseren. De patches hebben metalen klipjes aan de achterkant waardoor ze gemakkelijk op de schoen te bevestigen zijn. 

Image

De nieuwe collectie biedt verschillende variaties op het klassieke model. We hebben het natuurlijk al gehad over de Gucci Ace sneaker met de geborduurde appliqués zoals bijvoorbeeld een pijl , bloem of een paperclip. Maar de variant met parels en spikes behoord toch ook duidelijk tot onze favorieten. Welk model is jouw favoriet?

Image

De trend is natuurlijk al even aan de gang, dus het kan zijn dat je er al aan denkt om de schoenen te verkopen. Op Designer-Vintage.com vind je gemakkelijk en snel een nieuwe eigenaar voor deze prachtige sneakers. Door de kwaliteit van de schoenen kan je er jarenlang plezier van hebben. Het leer is enorm zacht en beschadigingen zijn niet snel zichtbaar. Zijn er op jouw schoen wel zichtbare beschadigingen? Dan kunnen deze hoogstwaarschijnlijk nog uit het leer worden gewreven. De zolen zijn van rubber gemaakt en dit zorgt ervoor dat de schoen lekker comfortabel aanvoelt. De prijs van de sneakers verschilt per ontwerp. De Gucci Ace Embroidered Sneakers kosten ongeveer €595 nieuw. Valt dit niet binnen jouw budget? Bekijk dan hier ons aanbod en scoor jouw droom Gucci sneakers voor de beste prijs!