Gucci Marmont Collection

12 December 2017

Met Alessandro Michele aan het hoofd van Gucci, is het merk tot een nog hoger hoogtepunt gekomen. Elke collectie had altijd wel een paar prachtige eye-catchers die de trend van dat seizoen werden. Maar sinds de Gucci Marmont collectie is uitgebracht, is het een enorme hit! Je weet dat het een goede collectie is wanneer je meer dan één item wilt hebben. De Marmont tassen zijn waanzinnig mooi, dus in dit artikel gaan we wat dieper in op de tassen uit de collectie!

Voor deze collectie heeft Gucci haar inspiratie gehaald van de riem die in 1970 werd ontworpen. Ondanks het feit dat het logo nu herhaald wordt, voelen de initialen nog steeds modern aan. Elke tas heeft als detail het GG logo en de vorm van de tassen heeft juist weer een relaxed uiterlijk. De tassen hebben een bepaalde zachtheid over zich heen, dit maakt de tas perfect voor dag én nacht! Naast de zachtheid is er ook wel een bepaalde structuur, wat de tas juist weer een sophisticated en prachtig exemplaar maakt.

Image

De chevron quilting van de tas is werkelijk waar prachtig! Het ontwerp combineert functionaliteit met vrouwelijkheid in een ruime keuze van kleuren en materialen. Kleuren die veel gebruikt zijn in deze collectie zijn geel, wit, zwart, roze en blauw. Gucci staat bekend om het creëren van rijke en prachtige kleuren, wat zorgt voor een finishing touch. Verder is er op de achterkant van elke tas een geborduurd hartje te vinden, wat natuurlijk een super leuk detail is! Alle tassen hebben een gouden schouderband, waarvan de kleur en maat perfect werken voor alle tassen!

Ben je op zoek naar iets unieks? Dan is de Gucci Ghost Bag de perfecte tas voor jou! Alessandro Michele wilde voor de Gucci Marmont Collection een speciale lijn ontworpen en dat is zeker gelukt. Voor deze lijn heeft hij samengewerkt met Trouble Andrew, ook wel bekend als GucciGhost. GucciGhost’s kunst is meegenomen in de ontwerpen van het seizoen. De tassen hebben graffiti GG logo’s en een sterrenpatroon. En een fun fact is dat bij aankoop van een Gucci Ghost item, je een speciaal ontworpen GucciGhost verpakking krijg! Dit maakt, als je het ons vraagt, de aankoop natuurlijk nog leuker! Want om eerlijk te zijn, is een leuke verpakking stiekem net zo belangrijk als de tas!

Image

Droom je al een tijdje over een Gucci Marmont tas maar is de prijs simpelweg te hoog voor je? Geen probleem, wij hebben de perfecte oplossin voor je! Op Designer-Vintage.com vind je veel verschillende items uit de Marmont Collection. Bekijk het aanbod snel en misschien vind jij wel de tas van je dromen!