Het is bijna zover: de tweede Designer-Vintage Pop-up Store!

01 September 2019

Na het grote succes van de vorige keer openen wij van dinsdag 17 t/m zondag 22 september opnieuw een Designer-Vintage Pop-up Store and you're invited!

Designer-Vintage Pop-up
Gedurende 6 dagen lang wordt onze nieuwe locatie in de buurt van de P.C. Hooftstraat omgetoverd tot een waar designer vintage paradijs waar je de mooiste items voor een betaalbare prijs shopt. Dit keer nemen we het grootste Chanel aanbod ooit mee (sorry, not sorry!). Verder vind je droomtassen van Louis Vuitton, Gucci en Celine en vintage kledingstukken van Isabel Marant en Saint Laurent in de Pop-up Store. En het allerbelangrijkste: je hebt de mogelijkheid om de items te passen, voelen en ruiken.

Aan alles is gedacht!
Haal je hart op aan een prachtige selectie designer items onder het genot van een heerlijk glas champagne van Piper-Heidsieck. Paskamers en spiegels zijn aanwezig zodat je zeker weet dat jouw nieuwe aankoop perfect past en staat. Betalen kan via pin of creditcard, dus geen cash! Deze keer hebben we onze krachten gebundeld met Wulf Wonen, die verantwoordelijk is voor het interieur van de winkel. Daarbij zal Entrepôt Holland de winkel decoreren met hun speciale selectie vintage meubels zodat de winkel er fantastisch uitziet!

Er is meer...
Heb je een pareltje in je kast gevonden of een mooie tas cadeau gekregen, maar heb je geen idee wat de waarde is? In de Pop-up Store adviseren wij je graag over de juiste verkoopprijs. Ook is het soms lastig om de authenticiteit van een designer item te checken. Maar geen zorgen! Als je langs komt bij de Pop-up Store kun je je item live door onze expert laten controleren.

Natuurlijk laten we je niet met lege handen naar huis gaan! Voor de vroege vogels ligt er een exemplaar van de Glamour, Cosmopolitan, Elle, JAN en Harpers Bazaar klaar bij de Pop-up Store. En voor de Chanel-liefhebbers hebben we een 36-pagina tellende Vogue Chanel Special die volledig in het teken staat van de legendarische vrouw achter modehuis Chanel. Daarnaast ontvang je als bezoeker één maand gratis Early Access. Dit houdt in dat je 24 uur eerder toegang hebt tot alle nét nieuw geplaatste designer items. 

Wanneer? 17-22 september 2019
Waar? Hobbemastraat 3, Amsterdam
Hoelaat? Dinsdag & Woensdag: 10:00-18:00 | Donderdag 10:00-21:00 | Vrijdag: 10:00-18:00 | Zaterdag & Zondag: 10:00-17:00
Entree? Gratis 

Zeg maar hallo tegen je nieuwste designer aanwinst!