Het lijkt erop dat de kralentassen voorlopig nog niet uit het modebeeld verdwijnen

Getty Images
09 April 2019

Elke ervaren Instagrammer weet dat de kralentassen trend van vorig jaar nog steeds helemaal happening is. Nu vinden wij dat bij DV helemaal niet erg, aangezien we best wel fan zijn van deze trend. Ik bedoel, ze zijn leuk, redelijk geprijsd, het hele jaar door draagbaar en brengt iedere outfit naar een hoger niveau. 

De terugkeer van de kralentassen kan grotendeels worden toegeschreven aan Hannah Weiland, oprichter van Shrimps. Haar Antonia Queen Bag was meteen een hit toen de tas voor het eerst werd gezien aan de arm van Alexa Chung en Laura Jackson. "De tas is geïnspireerd op het idee om sieraden aan je arm te dragen. Je krijgt er een speciaal gevoel bij", aldus Weiland.

Een ander merk dat deze jaren 90 trend goed gevoed heeft, is Susan Alexandra. Zij gebruikt kristalkralen in hele leuke doosvormen in allerlei kleuren. Je kent haar misschien van haar veelal fruitige en regenboogkleurige exemplaren, zoals de iconische watermeloentas. Sindsdien hebben veel merken verschillende versies van de tas op de markt gebracht, zoals stevige kralenzakken en zakjes met koordjes. Met andere woorden; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspiratie nodig om deze IT-tas te combineren? Kijk met ons mee!

1. Antonia Bag Shrimps 

 

Image

 

Image

 

Image

2. Quinn Bag Shrimps

 

Image

 

Image

3. Astrid Bag Shrimps

 

Image

 

Image

4. Venezia Bag Shrimps

 

Image

 

Image

5. Bouquet Bag and the Seltzer Bag Susan Alexandra

 

Image

 

Image

 

Image