HOT & HAPPENING: De necklace tas

04 September 2019

De necklace tas is een tas die je (vanzelfsprekend) om je nek draagt. Dit klinkt misschien eng en allesbehalve comfortabel. Maar niets is minder waar! De tasjes zijn heel licht van gewicht en zijn alleen bedoeld voor je belangrijkste essentials. Denk aan je telefoon, AirPods en je pinpas. Veel meer dan dat past ook er ook echt niet in. In sommige gevallen passen je essentials niet eens in de tas en draag je de tas echt alleen als accessoire.

Een heel bekend merk die deze tassen verkoopt is Jacquemus, maar ook Saint Laurent, Loewe, Acne en Paco Rabanne hebben deze tasjes inmiddels toegevoegd aan hun collectie. Niet alleen high-end merken verkopen deze necklace tassen, ook modeketens als Mango en Zara gaan mee in deze trend. Dit maakt dat de trend voor iedereen toegankelijk is. Je kan het net zo duur maken als je zelf wil. Voor een necklace tas van Mango of Zara betaal je tussen de €9,99 en €19,95. Heb je wat meer te besteden dan kun je kiezen voor een necklace tas van een high-end merk. Daar variëren de prijzen tussen de €190 en €1390.

De necklace tassen zijn er in verschillende varianten. Zo zijn ze in veel verschillende kleuren beschikbaar. Van neongeel, roze en blauw tot classy zwart. Sommige tasjes hebben zelfs glitters en/of pailletten en gouden details.

Wij kunnen ons wel vinden in deze trend en hopen dat we hem nog vaak voorbij zullen zien komen.

Wat vind jij van de necklace tas?

Image

Image

Image

Image