Influencers zijn al helemaal weg van de Dior Book Tote Bag!

Instagram: @chichi_chic_md
23 July 2018

Maria Grazia Chiuri heeft weer fantastisch werk geleverd voor de Zomer 2018 collectie. Ze vindt het erg belangrijk om het vrouw zijn te vieren en doet dit dan ook in een erge moderne manier. Ze ontwerpt tassen die erg geliefd zijn bij de moderne vrouw. Dit is super verfrissend! De tassen zijn verder ook voorzien van kunst gemaakt door vrouwelijke artiesten, dit is al gedaan voor de Lente 2018 collectie en dit viel ook erg in de smaak. De tassen zijn kleurrijk en uitbundig, wat ervoor zorgt dat de tassen ook oprecht ‘fun’ zijn. Maar de tas die toch echt voor ons eruit springt, is de Dior Book Tote Bag…

Het eerste design is gemaakt van Dior’s geborduurde Oblique canvas. Deze print kan zomaar de nieuwe trend worden! De logo’s zijn misschien wat veel maar als het goed wordt uitgevoerd, zoals bij deze beauty, dan kun je toch eigenlijk geen genoeg krijgen van logo’s? We denken dat deze tas veel kans heeft om de nieuwe IT-bag te worden, en influencers zijn het hier zeker mee eens! Sinds de tas is uitgebracht, zijn er ook al gelijk wat nieuwe designs uitgebracht. Meer kleurrijke dan de classic, of designs die gemaakt zijn van leer in plaats van canvas.

Je kan deze tas dragen op je schouder of je kan hem vasthouden in je hand. De afmetingen zijn 41.5 x 32 x 5 cm. De tas is erg groot, wat het perfect maakt voor dagelijks gebruik. Wij vinden de tas stiekem ook erg leuk als reistas, maar vooral als strandtas. Wellicht een kleine tip dus… Ben jij ook verliefd op dit pareltje? Dan moet je naar de winkel aangezien de tas exclusief verkrijgbaar is in de winkels. De prijs is €1900. Vind jij dit te veel? Dan kan je natuurlijk altijd nog wachten tot de tas op ons platform verkocht wordt!