Kom langs bij de exclusieve Designer-Vintage Sale en maak kans op een vintage Chanel tas

15 November 2019

YAY! Het is weer bijna zover: de exclusieve Designer-Vintage Sale. Doordat de aankomende Sale de enige editie van dit jaar is, pakken wij groots uit. Wij geven namelijk tijdens de exclusieve Sale een vintage Chanel Half Moon Flap Bag weg!

Vanwege het feit dat de Chanel tas vintage is, zal je hem niet snel bij iemand anders tegenkomen. Dit maakt de tas uniek. De Chanel Half Moon is perfect voor als je een avondje uitgaat, maar is ook ideaal voor een dagje weg. Het leuke aan deze tas is dat je hem op meerdere manieren kan dragen. Zo kan je hem zowel crossbody als over je schouder dragen. De Chanel tas is gemaakt van kalfsleer en sluit met een CC turn-lock sluiting.

Wat moet je doen?

Wij snappen heel goed dat je op het moment al aan het wegdromen bent over de geweldige Chanel tas. Om kans te maken op de Chanel Half Moon Flap Bag, moet je allereerst aanwezig zijn op de exclusieve Designer-Vintage Sale. Daar maak je een foto met de tas voor de DV logo wall. Deze plaats je vervolgens op je eigen Instagram account met de hashtag #DVSALE19. Vergeet ook niet @designervintage te taggen in je post en voilà!

Aan het einde van de dag kiezen we de meest creatieve Instagram post en maken de winnaar bekend. De gelukkige winnaar gaat dezelfde dag nog met de Chanel tas naar huis. Wil je deze kans niet missen? Vind hier je ticket en misschien ga jij wel naar huis met dit vintage pareltje!

De algemene spelvoorwaarden van de winactie zijn hier te vinden.  

 

Image