Kom langs bij de Pop-up Store en maak kans op een Louis Vuitton Keepall!

16 May 2019

YES! Om te vieren dat we volgende week onze eerste exclusieve Pop-up Store openen geven we een Louis Vuitton Keepall 50 weg! De Louis Vuitton Keepall is de perfecte reisgenoot. Het is een all-time favoriet van vele beroemdheden en influencers. Letterlijk iedere beroemdheid wordt tijdens het reizen gespot met een Louis Vuitton Keepall.

De tas werd bijna onmiddellijk een icoon na zijn debuut in de jaren dertig. De Keepall is eigenlijk een grotere versie van de Speedy. De Keepall wordt geleverd in 4 maten, maar wij geven een Keepall 50 weg. De Keepall 50 is perfect voor een weekendje weg. Je kunt hier makkelijk al je spullen voor 3 dagen in kwijt. Ondanks het feit dat de tas niet is gemaakt van leer maar van canvas, is het canvas waterdicht en duurzaam. Dit maakt de Keepall de perfecte tas voor op reis deze zomer!

Wat moet je doen?
Om kans te maken op de Louis Vuitton Keepall, moet je langskomen bij de Pop-up Store en je registreren voor de winactie. Tot twee weken na de Pop-up Store zullen we de gelukkige winnaar via ons Instagram kanaal bekend maken, dus zorg ervoor dat je ons volgt! De algemene spelvoorwaarden van de winactie zijn hier te vinden.  

Wanneer?
23 - 26 mei

Waar?
Keizersgracht 349, Amsterdam

Hoelaat?
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag & Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 10:00-17:00

Wij hopen jullie daar te zien!