Kom morgen naar de exclusieve Designer-Vintage Sale

27 November 2018

KOOP HIER JE TICKET VOOR DE EXCLUSIEVE DESIGNER-VINTAGE SALE

Aanstaande zaterdag blaast Designer-Vintage 10 kaarsjes uit en dat vieren wij met de exclusieve Designer-Vintage Sale! Deze feestelijke 10e editie van de Sale vindt plaats in The College Hotel in Amsterdam. De gehele begane grond van dit prachtige hotel wordt omgetoverd tot een waar Designer-Vintage walhalla.

Naast een selectie van de mooiste pre-owned-with-love items uit onze online boutiques, vind je nog veel meer grote namen gedurende deze dag. Salon Heleen Hülsmann, Unique.designerbags, Vintage-United en L’Étoile de Saint Honoré zullen onder andere aanwezig zijn met hun prachtige vintage designer items van merken als Chanel, Dior en Louis Vuitton. Ook Freddy's Vintage en Today's Vintage nemen deze dag de mooiste pareltjes uit hun collectie mee. 

Heb jij altijd al dat tweed jasje van Chanel willen hebben? Justin Weijgers neemt zijn mooiste collectie mee naar The College Hotel. Voor een perfecte Gucci of Hermès tas kun je natuurlijk terecht bij 035-Vintage. Of kom de prachtige collectors items van Chanel passen, voelen en ruiken bij de stand van ChanelvintageThrift Shop Amsterdam, de verborgen schat van de beroemde Albert Cuyp-markt, is er deze keer ook bij. 

Maar dat is niet het enige.. ook kan je tijdens de exclusieve Designer-Vintage Sale je nagels laten lakken door de dames van LAKWERK, de nieuwste nagelstudio in hartje Amsterdam. LAKWERK is opgericht door modemanicure Jessica Scholten en tv-presentator Saar Koningsberger. Tijdens de Sale kan je kiezen uit een drietal designs, maar ook een speciaal DV ontwerp. 

Deze feestelijke editie moet natuurlijk worden vastgelegd. Daarom kan je aanstaande zaterdag op de foto bij de Photocubes van Boooth. Hoe leuk is dat? 

Dit is maar een selectie van de standhouders. Ben jij nieuwsgierig wie er nog meer mee zullen doen aan de Sale? Klik dan hier

Wil jij zaterdag 1 december ook niet aan je voorbij laten gaan? Koop dan hier je tickets. Voor slechts € 9,95* kan jij de hele dag genieten van de mooiste Chanel, Hermès en Louis Vuitton tassen. Ben je van plan om met je vriendinnen te komen? Bespaar ruim 6 euro en koop voor €32,50* een groepsticket. Een groepsticket geeft toegang voor 4 personen. Blijf op de hoogte via ons Facebook-event voor de laatste updates.

Adres:
The College Hotel, Roelof Hartstraat 1, 1071 VE Amsterdam
1 december 2018, 10:00 – 17:00
Vragen? Mail naar: support@designer-vintage.com

* prijzen zijn excl. servicekosten