Kom vandaag naar de Designer-Vintage Sale in het Amstel Hotel!

19 September 2017

Koop hier je tickets voor de Designer-Vintage september Sale  – the FRIDAY Edition

Op veler verzoek vindt aankomende VRIJDAG 22 september de 1e Designer-Vintage SALE van het najaar plaats. Van 11.00 tot 21.00 uur worden de gehele Tuin- en Spiegelzaal van het prachtige Amstel Hotel weer omgetoverd tot een designer shopping paradijs met de mooiste designerstukken voor vriendelijke prijsjes.

Wat kun je allemaal verwachten?
Natuurlijk vind je tijdens deze FRIDAY edition een selectie van de mooiste pre-owned-with-love designeritems uit de Designer-Vintage boutiques, kan je neuzen tussen de mooiste vintage vondsten van 035-vintage, Salon Heleen Hulsmann én we verloten onder de bezoekers €250 shoptegoed voor een designer item naar keuze. Jouw nieuwste designer aanwinst was nog nooit zó dichtbij. Kom gezellig met je vriendinnen, de mooiste vintage Chanel, Hermès en Louis Vuitton items passen, voelen en ruiken. En natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis.. Je ontvangt een KOH Colour nagellak (t.w.v. €18,99), maar ook een exemplaar van Glamour, Vogue en JAN magazine. 

Aan alles is gedacht!
In de Tuin- en Spiegelzaal zijn pashokjes en spiegels aanwezig, zodat je zeker weet dat jouw nieuwe aankoop perfect past en staat! Betalen kan via pin of creditcard. Ook schenken we een glaasje wijn rond borreltijd.

We zien je graag op vrijdag 22 september!
Koop hier jouw ticket voor de FRIDAY edition voor maar €9,95. Laat weten dat je komt en zet je zelf op aanwezig in ons Facebookevent.

Bekijk hieronder de aftermovie van vorige editie.[facebookvideo src="https://business.facebook.com/DesignerVintageMarketplace/videos/1545357898821764/" style=""][/facebookvideo]

Bestel hier jouw tickets voor de Designer-Vintage Sale.

Designer-Vintage Sale – The Friday Edition
Amstel Hotel, Professor Tulpplein 1, 1018 GX Amsterdam
Vrijdag 22 september, 11:00 - 21:00

Bekijk hier de algemene voorwaarden voor bezoekers