Louis Vuitton heeft een mini versie van de favoriete NéoNoé tas uitgebracht: de NéoNoé BB

26 March 2019

Voor veel mensen betekent lente een nieuwe start en dat begint vaak met een grote voorjaarsschoonmaak. Voor handtas liefhebbers betekent een nieuw seizoen een kans om nieuwe handtassen aan je verlanglijstje toe te voegen. En wij hebben een kanshebber gespot: de NéoNoé BB.

Hoewel deze tas niet per se nieuw is, is het een nieuwe versie van één van Louis Vuitton's populairste tassen; de NéoNoé. De NéoNoé BB is een miniversie van de klassieke NéoNoé bucket, die is ontworpen als een eerbetoon aan de originele Noé-tas. De NéoNoé in klassiek monogram canvas werd al snel een favoriet en uiteindelijk werd hij ook in Epi-leer uitgebracht.

Nu, een jaar later, heeft Louis Vuitton deze favoriet in een mini versie uitgebracht, perfect voor dagelijks gebruik. Net als zijn grote zus is de NéoNoé BB gemaakt van volledig Epi generfd leer met een contrasterende, gladde leren afwerking die bekend staat om zijn sterkte en krasbestendigheid. Met een afmeting van 20 cm bij 20 cm, wordt de tas geleverd met twee afneembare riemen, een korte bovenste handgreep, evenals een lange verstelbare riem die wordt geleverd met een maximale lengte van 56 cm. Dit geeft de tas extra punten als het gaat om functionaliteit en veelzijdigheid. De tas is verkrijgbaar in 3 tweekleurige opties: indigo blauw/ saffraan geel, rosé/ rood en smaragdgroen / indigo, met een vierde versie in zwart, met een mix van blauw/ rood en gele details.

De tas is begin maart op Louis Vuitton's website gelanceerd en is momenteel alleen verkrijgbaar in Epi-leer voor €1.700. De officiële winkellancering van de tas zal plaatsvinden op 29 maart.

Image

Image

Image

Image