Louis Vuitton heeft een nieuwe tas uitgebracht vergelijkbaar met deze Petite Malle Clutch

11 June 2018

Heb je altijd al de iconische Louis Vuitton Petite Malle gewild? Maar vind je de prijs veel te hoog? Dan komt Louis Vuitton nu met de perfecte oplossing, namelijk de Louis Vuitton Trunk Clutch. Deze tas kan worden gezien als de eenvoudigere versie van de Louis Vuitton Petite Malle. Daar waar de Louis Vuitton Petite Malle met een prijs van $ 5.200 begint, is de Trunk Clutch iets toegankelijker en begint deze tas bij een prijs van $3.300.

Image

Nicolas Ghesquière
Nicolas Ghesquière ontwierp de Trunk Clutch voor de herfst-2018 Pre-collectie en hoewel de tas een clutch wordt genoemd is dit niet het geval. In werkelijkheid is het namelijk een kleine crossbody met een afneembare en verstelbare deels-ketting en deels-lederen schouderband. De tas heeft hetzelfde goudkleurige slot als de Petite Malle. Daarnaast beschikt de tas over twee grote compartimenten die in het midden zijn gescheiden. De tas ook een klein vakje aan de zijkant waar precies je credit card of ID in past. Super handig dus!

Voldoende ruimte voor al je essentials
De tas kan worden afgesloten met een rits aan de bovenkant en een magnetische sluiting die aan de voorkant vastzit. De tas is 7,9 x 4,7 x 2,2 inch en beschikt over voldoende ruimte om al je essentiële items mee te nemen zoals je mobiel, lippenstift en een kleine portemonnee. De Louis Vuitton Trunk Clutch is nu beschikbaar in Monogram Inverse of vier verschillende kleuren van Epi-leer namelijk; roze, zwart, rood en wit. Ben je verliefd geworden op deze tas? Dan moet je even wachten, want de tas is online al uitverkocht!