Louis Vuitton Neonoe Bag

05 September 2017

Louis Vuitton staat bekend om vele dingen. Letterlijk iedereen kent wel het Louis Vuitton logo en het monogram canvas is waarschijnlijk het meest verkochte design ooit! De vijf klassieke, en zeer populaire Louis Vuitton tassen zijn: de Neverfull, Speedy, Noé, Capucines en Alma. De Noé tas was en is nog steeds een enorm succes! Dus besloot Louis Vuitton recentelijk om deze tas een update te geven.

Welkom Neonoe! Wij bij Designer-Vintage waren op slag verliefd op dit pareltje. De Neonoe is de nieuwe, updated versie van de Noé bag die wordt uitgebracht voor de nieuwe lente/zomer collectie van 2017. Het design is vergelijkbaar met die van de Noé. Maar toch zijn er zeker genoeg verschillen die de tas net wat anders maken. De vorm, ontworpen om champagne flessen mee te vervoeren, is hetzelfde gebleven. Het overige design is wel aangepast.

Image

De tas is ontworpen in het iconische monogram canvas, en de tas heeft kleurrijke lederen accenten. De Neonoe is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Namelijk: Noir (zwart), Coquelicot (rood) en Rose Poudre (zacht roze). De kleuren geven de tas net iets extra’s en wij zijn er gek op! Deze tas is niet gemaakt van Vachetta leer, wat een pluspunt is omdat het leer niet verandert na een tijdje. De gouden metalen hardware geeft de tas de finishing touch.

Image

Verder is de tas erg makkelijk om te dragen. Je kan er veel in kwijt, de hoeveelheid van wat je erin kan stoppen staat gelijk aan 5 champagne flessen (!). De tas is perfect voor dagelijks gebruik, en ook nog is geschikt om mee naar werk te nemen. Al je essentials passen in de tas. Plus, een notitieblok en een iPad. Doordat de tas een verstelbare band heeft, kan je de tas als een crossbody dragen of over de schouder. In de binnenkant van de tas, bevindt zich een extra vakje met een rits, wat de tas nog handiger maakt!