Louis Vuitton Pochette Métis

22 August 2017

We kunnen er niet omheen, de Louis Vuitton Pochette Métis is écht de populairste tas van dit moment. Pinterest stroomt over van de mooiste street style beelden met dit pareltje. Je mag van geluk spreken als je er één hebt weten te bemachtigen. Er is momenteel een wachtrij van minimaal 8 weken (!) voor de nieuwste it-bag van Louis Vuitton. De populariteit van deze tas is reden genoeg om eens dieper in te gaan op de Louis Vuitton Pochette Métis.

Image

We vinden het niet raar dat iedereen zo geobsedeerd is door deze tas, want er is serieus niks negatiefs over te zeggen. De tas is opgedeeld in twee aparte vakken. De achterkant van de tas heeft een handig vakje wat afsluitbaar is met een rits. Heel handig als je snel even iets kwijt moet.

Meerdere varianten
De Louis Vuitton Monogram Canvas is te verkrijgen in twee uitvoeringen. Maar niet alleen de Monogram Canvas varianten zijn heel populair. Sinds maart 2017 is er ook een leren Monogram Empreinte variant uitgebracht. Als je meer van subtiele handtassen houdt, is de Monogram Empreinte echt perfect voor je! Maar als je meer van wilt opvallen en enorm van het LV logo houdt, is de Monogram Canvas meer wat voor jou. De Louis Vuitton Pochette Métis in Empreinte Monogram is te verkrijgen in verschillende kleuren. Namelijk in roze, navy, rood en zwart. Welke kleur is jouw favoriet?

Image

Investering
De Pochette Métis is een echte investering. De tas behoudt niet alleen zijn waarde, door de toenemende wachtlijsten is de tas zelfs in waarde gestegen. Ben jij al in het bezit van deze tas? Lucky you! Dan is nu het moment om je tas te verkopen. Als je op zoek bent naar deze tas, houd dan goed onze website in de gaten. Maar wees er snel bij, want binnen een uur zijn ze verkocht! Bekijk snel ons aanbod.

Image

Guitar Strap
We zien steeds vaker dat tassen worden voorzien van een zogenaamde ‘Guitar Strap’. Doordat het hengsel van de Pochette Metis afneembaar is, kan deze worden voorzien van deze ‘Guitar Strap’. Op Instagram is deze trend al meerdere malen te spotten onder de bekende bloggers. Wat vind jij van deze trend?