Louis Vuitton vervolgt zijn reis in Nederland

13 November 2018

Voor de eerste keer opent Louis Vuitton een pop-up store in Nederland, namelijk in de stad Rotterdam. Op 1 november 2018 was de grote opening. The pop-up store zit op de begane grond van de Bijenkorf in Rotterdam. De store verkoopt natuurlijk de prachtige lederwaren en accessoires. Verder is er een serie mannenschoenen, reden genoeg om vriendlief mee te nemen. Als eerbetoon aan Gaston- Louis Vuittons privéverzameling reislabels, is de transparante gevel versierd met grote monogramlabels en stickers van bekende monumenten en bezienswaardigheden. Rond 1930 werden deze bevestigd aan reiskoffers en bagage om de kunst van het reizen te symboliseren.

Image
Je hoeft tegenwoordig geen uren meer te reizen voor een prachtig Louis Vuitton item. Eerder dit jaar opende Louis Vuitton namelijk ook al een online boutique. Dus zelfs op een luie zondagavond kan jij vanaf de bank een trotse eigenaar worden van bijvoorbeeld een Neverfull MM. Ga jij toch liever voor de beleving? Dan kan je dus nu terecht bij 3 winkels in Nederland. Twee winkels in Amsterdam, en nu dus ook in Rotterdam. 

Wanneer ben jij van plan om langs te gaan? De Louis Vuitton pop-up store in Rotterdam is op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag geopend van 10:00-19:00. Op maandag van 11:00-19:00, op vrijdag van 10:00-21:00 uur en zondag van 12:00-19:00 uur.

Zeg maar hallo tegen je nieuwe Louis Vuitton tas!