Louis Vuitton x Grace Coddington

01 October 2018

Grace Coddington is geboren op 20 april 1941 in Wales. Ze groeide op in het hotel van haar ouders. Toen zij 18 jaar oud was verhuisde ze naar London, waar haar carrière als succesvol model begon. Later, in 1968, begon Grace bij de Britse Vogue als junior editor.

In 1988 begon Coddington als Creative Director bij de Amerikaanse Vogue, ze werkte hier maar liefst 27 jaar. Ze heeft samengewerkt met de grootste fashion fotografen en in 2002 ontving zij de prestigieuze CFDA Lifetime Achievement award.

Grace en haar partner, Didier Malige, publiceerde in 2006 The Catwalk Cats, een boek met tekeningen en foto’s van hun katten. Grace is heel erg toegewijd aan haar katjes, Pumpkin en Blanket. Ze stelt ze dan ook graag voorop in veel van haar samenwerkingen. En nu ook met Louis Vuitton!

Image

Louis Vuitton maakte deze samenwerking bekend tijdens hun Cruise 2019 show. Wij zijn super enthousiast over de samenwerking tussen deze mode-iconen. Het zal een combinatie worden van het iconische Louis Vuitton logo en de illustraties van de twee katjes, Pumpkin en Blanket. Je kan ook tassen verwachten in de vorm van de katjes. De collectie is vanaf 26 oktober verkrijgbaar. Stay tuned!