Maak kennis met de nieuwste IT-bag: de clutch tas

25 June 2019

Geloof het of niet, de modewereld heeft de clutch tas verkozen als hun nieuwste IT-bag. Dit komt vooral door Daniel Lee, de nieuwe creative director van Bottega Veneta, die de Pouch bag introduceerde. De handtas is zo populair dat je op een willekeurige dag niet door Instagram kunt scrollen zonder verschillende versies van de tas tegen te komen.

Image

De Pouch is een oversized clutch van leer met een naadloze sluiting aan de bovenkant. Hij is ruimer dan een traditionele clutch en de eenvoud van de tas maakt het tot een klassiek investerings stuk. Lee ontwierp ook een versie van de tas in Bottega Veneta's kenmerkende intrecciato-weefsel. De eerste collectie was bijna onmiddellijk uitverkocht en er is al een wachtlijst om de nieuwe collectie vooraf te bestellen.

De zachte versie in camel die we zagen aan de arm van Rosie Huntington-Whiteley (ja, we hebben het hier over een grote fan!), is één van de moeilijkste versies om te veroveren. Zelfs Net-a-Porter en MyTheresa zijn op dit moment volledig uitverkocht. Voor diegenen met een beetje meer geduld bieden sommige websites, waaronder de eigen website van Bottega Veneta, de mogelijkheid om een ​​aantal kleuren en formaten vooraf te bestellen.

Image

Image

Wat vind jij van de clutch tas?