Mini Pochette Métis

14 November 2017

Het is geen geheim dat de Pochette Metis in bijna alle winkels binnen no-time was uitverkocht. Er ontstonden zelfs lange rijen voor deze tas. De populariteit van de Pochette Metis komt grotendeels doordat shoppers hernieuwde interesse kregen in dit item. Zodra Louis Vuitton realiseerde dat ze een waar succes hadden ontworpen, gingen zij aan de slag met nieuwe ontwerpen! Waaronder de Mini Pochette Metis, die voor het eerst werd geshowd op de catwalk van de herfst 2017. De Mini Pochette Metis is eigenlijk gewoon een kleinere versie van de Pochette Metis. Dit maakt de mini tas ultra-stylish! Door de populariteit van ook de Mini Pochette Metis, heeft Louis Vuitton laatst twee nieuwe versies uitgebracht die ook echt prachtig zijn!

De Mini Pochette Metis is aan de kleine kant maar al je essentials passen er gegarandeerd in! De afmetingen van de tas zijn: 20” x 14” x 6” (cm). De tas komt met een kort leren handvat en een gouden crossbody ketting. Dit zorgt ervoor dat je de tas op meerdere manieren kunt dragen. Perfect toch? De tas heeft een vierkant uiterlijk en heeft verder een envelop gevormde flap. Als leuk detail heeft de tas een mooi gedetailleerd slot in goud hardware. Dit geeft de tas haar chique en luxe uiterlijk. De buitenkant van de tas is, zoals iedereen kan zien, prachtig! Maar de binnenkant van de tas is ook iets om bij stil te staan. Er zijn 3 vakken waar je je spulletjes in kan opbergen. 1 vakje is met een rits, deze vind je aan de achterkant van de tas. Verder zijn er nog 2 vakken die de tas in tweeën deelt.  Er is dus eigenlijk niks negatiefs te zeggen over de Mini Pochette Metis als je het ons vraagt… Het enige (mogelijke) probleem is de prijs. Voor een Mini Pochette Metis in navy blauw of oranje moet je €2140,46 betalen. Maar het is zó waard!

Image

Louis Vuitton heeft recentelijk twee nieuwe versies van de Mini Pochette Metis uitgebracht. Eentje hiervan heeft een romantisch bloemenpatroon dat elke outfit opfrist. De andere heeft een zwart/wit bloemenpatroon, wat het een elegante en vrouwelijke tas maakt. De kleurrijke tas is op de markt voor €2260.80 en de zwart/wit tas kan van jou zijn voor €2381.04.

Op het eerste gezicht zou je denken dat de maat van de tassen het enige verschil is. maar dit is niet zo. Er zijn meerdere duidelijke én belangrijke verschillen tussen de tassen. De gebruikte materialen zijn bijvoorbeeld anders bij elke tas. De Mini Pochette Metis is alleen verkrijgbaar in Epi leer terwijl de normale Pochette Metis juist helemaal niet verkrijgbaar is in Epi leer. Deze tas is alleen beschikbaar in het populaire Monogram Canvas of het wat subtielere Monogram Empreinte. Verder zijn de banden een belangrijk verschil. De Pochette Metis heeft een leren crossbody strap, wat voor een casual look zorgt. De Mini Pochette Metis heeft een gouden crossbody ketting, wat de tas een chiquere uitstraling geeft.

Ben je, net als wij, verliefd op de Mini Pochette Metis? Maar is de prijs te hoog? Bekijk dan snel Designer-Vintage.com. Wij hebben zowel de normale als de Mini Pochette Metis op de site staan. Wees er snel bij en maak één van deze pareltjes de jouwe!