Nagels laten lakken door LAKWERK en nog veel meer..

06 November 2018

KOOP HIER JE TICKET VOOR DE EXCLUSIEVE DESIGNER-VINTAGE SALE

It’s that time of the year again… Op zaterdag 1 december vindt alweer de 10e editie van de exclusieve Designer-Vintage Sale plaats in The College Hotel in Amsterdam. Designer-Vintage bestaat dit jaar 10 jaar en dat willen we natuurlijk met jullie vieren tijdens deze feestelijke 10e editie. 

Het scoren van een nieuw (pre-owned) designer item staat natuurlijk deze dag centraal. Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een vintage Chanel 2.55? Dan ben je aan het juiste adres bij onder andere Meo’s Choice, I love brandnames en Vintage 500. Ook The Fashion Godfather, Volente Lux en Xupes zijn aanwezig met een mooie selectie van designer items. 

Image
Maar dat is niet het enige.. ook kan je tijdens de exclusieve Designer-Vintage Sale je nagels laten lakken door de dames van LAKWERK, de nieuwste nagelstudio in hartje Amsterdam. LAKWERK is opgericht door modemanicure Jessica Scholten en tv-presentator Saar Koningsberger. Tijdens de Sale kan je kiezen uit een drietal designs, maar ook een speciaal DV ontwerp. 

Heb je ergens nog een mooi vintage pareltje, maar zijn de hoekjes niet meer in goede staat of zitten er krasjes op het leer? Ga dan langs bij de stand van Claire’s Handbag Care en zij voorziet je van prijs en advies voor het opknappen van je tas. 

Heb je nog geen tickets voor de exclusieve Designer-Vintage Sale? Wees er dan snel bij en koop nu je ticket.