NIEUW: Gucci Ophidia Belt Bag

PurseBlog
24 April 2018

Gucci scoorde vorig jaar al met de Marmont belt bags. En de heuptasjes nog steeds een zeer aanwezig trend ondanks het feit dat vele mensen de trend haten (of ze haten juist dat ze het stiekem wel leuk vinden). Wij zijn juist helemaal weg van deze trend want wie wil nou niet een tas hebben die je niet echt hoeft te dragen? Veel merken brengen nu ook belt bags uit in hun nieuwe collecties maar Gucci is toch wel echt de koploper. Gucci is de trend begonnen dus waarom zou je dan geen Gucci belt bag kopen? De Marmont belt bag is een super keuze maar als je net even iets anders wilt, is de nieuwste belt bag van Gucci precies iets voor jou. De Ophidia belt bag in suede heeft grote potentie om de nieuwe IT-Bag van Gucci te worden. Heuptassen komen in de lente collectie 2018 weer helemaal terug, dus je kan met geen van beide verkeerd gaan!

De Ophidia lijn is een ode aan Gucci’s vintage ontwerpen, die toen al prachtig waren maar nu zelfs nog meer! Vintage is totally back! Gucci heeft haar inspiratie voor deze lijn gehaald bij de verschillende stijlen sportkleding die populair waren in de jaren 90. De tassen zijn echt timeless. Het unieke, retro design past perfect bij de vorm van een belt bag. De tas heeft een suède body met crackled patent leather. De tas komt recht van de runway maar het is een casual piece, perfect voor dagelijks gebruik!

Image

Je kan de tas als belt bag dragen, hier is die natuurlijk voor gemaakt. Maar als je voor iets onverwachts wilt gaan, moet je de tas als cross body dragen! Wij vinden deze manier van dragen stiekem fantastisch! Het suède is prachtig, ietwat ingetogen maar nog steeds klassiek Gucci. Het klassieke groene en rode detail is weer terug te vinden in dit ontwerp. De tas is wat aan de kleine kant maar perfect voor dagelijks gebruik. Al je essentials passen erin. Vooral wanneer je de Ophidia vergelijkt met andere modellen, zul je zien dat hier zelfs meer inpast dan je denkt. Er is ook een klein zijvakje aan de binnenkant, perfect voor je telefoon! De afmetingen van dit pareltje zijn: 18.5 X 13 X 6 CM.