Profiteer in januari van 40% korting op de VIP service

Designer-Vintage
14 January 2020

Behoefte aan een opgeruimde kast? Maar geen tijd om zelf door je kast te gaan? Wij doen het met alle plezier voor je! Wanneer je in januari gebruik maakt van onze VIP-service profiteer je van 40% korting. Dit houdt in dat er niet 25%, maar slechts 15% (!) commissie wordt ingehouden op de verkoopprijs van je items. 

 

Wat houdt een FULL-service in?

 

  1. Stuur je designer items naar ons kantoor in Amsterdam of bel +31 20 262 30 46 voor een ophaalafspraak (binnen Nederland).
  2. Nadat wij de items hebben ontvangen maken wij foto's, de perfecte advertentie en zetten de items voor je online!
  3. Daarnaast openen wij je persoonlijke VIP pagina (t.w.v. €60,-) waar alle items worden aangeboden. Kleding nemen wij aan in overleg.
  4. Deze VIP pagina promoten wij regelmatig op al onze social media kanalen. Daarbij wordt de VIP pagina meegenomen in de nieuwsbrieven van Designer-Vintage.
  5. Wij handelen de correspondentie met kopers voor je af, versturen de items verzekerd als ze verkocht zijn en dragen zorg voor de ontvangst van de betalingen.
  6. De ingebrachte items worden meegenomen naar onze events. Deze kunnen daar gekocht worden door onze klanten.
  7. Eén keer per week maken we de opbrengst naar je over!

Wat kost het?
Voor deze service betaal je alleen je credit voor plaatsing én t/m 31 januari 15% commissie als het item verkocht is.

Tarieven credits

 

*Advertenties staan 2 maanden online. Wanneer je de advertentie na twee maanden verlengt, draag je automatisch weer 25% commissie af.