Annekee Molenaar verkoopt haar designer items op Designer-Vintage en zo shop jij ze als eerst!

annekee-molenaar-designer-items
Annekee Molenaar
06 April 2021

Goed nieuws! Annekee Molenaar, model en vriendin van profvoetballer Matthijs de Ligt, verkoopt haar designer items op vrijdag 9 april bij Designer-Vintage en jij hebt kans om ze te bemachtigen!

Annekee Molenaar woont sinds 2 jaar in Turijn, Italië, waar ze samen met Matthijs heen verhuisde toen hij bij Juventus ging voetballen. Ze geniet met volle teugen van het Italiaanse leven en vliegt af en toe terug naar Nederland voor werk of een familiebezoek. Benieuwd naar het leven van deze natural beauty? Wij hebben 8 dingen op een rijtje gezet die je wil weten over Annekee Molenaar en haar designer items die ze verkoopt op Designer-Vintage.

 

 

Shop de designer items van Annekee Molenaar op Designer-Vintage

De Nederlandse schone inspireert ons dagelijks met de mooiste plaatjes van haar leven en looks op haar Instagram. Wij zijn dan ook dolblij dat ze een aantal van haar prachtige designer items verkoopt op Designer-Vintage. Vanaf vrijdag 9 april shop je de eerste selectie uit haar jaloersmakende kast via haar persoonlijke boutique op Designer-Vintage. Ze verkoopt heel veel mooie pareltjes van merken als GucciIsabel MarantBalenciaga en meer. Bekijk hier een preview van de hebberigmakende designer items van Annekee Molenaar. Sla de link van haar boutique alvast op en vergeet je niet gratis in te schrijven op Designer-Vintage voordat je kunt shoppen!


Heb je geen Early Access? Koop dan hier Early Access en heb als eerste toegang tot de designer items uit de boutique van Annekee Molenaar!