Shop de designer items van Carolien Spoor

alixthelabel
alixthelabel
18 December 2019

Goed nieuws voor alle designer lovers onder ons! Eén van Nederlands bekendste actrices Carolien Spoor verkoopt vanaf vandaag haar pre-owned-with-love designer items op ons platform.

Je kunt Carolien kennen van haar rol als Florien Fischer in Goede tijden slechte tijden. Deze rol heeft ze twee jaar vervuld. Daarnaast heeft Carolien rollen gehad in onder andere Baantjer de film, Toscaanse Bruiloft en Sneekweek. Naast haar acteerwerk is Carolien ook eigenaar van Lemej, een label dat luxueuze voedings shawls ontwerpt voor moeders die borstvoeding geven.    

Met ruim 88K volgers op Instagram is Carolien uitgegroeid tot een waar voorbeeld voor velen. Op haar foto’s is ze vaak te zien met prachtige designer items. Wij zijn dan ook dolblij dat ze een aantal van deze prachtige items verkoopt bij Designer-Vintage. Wil je graag Carolien’s designer items kopen? Klik hier en neem een kijkje.

Carolien Spoor

Heb je geen Early Access? Koop dan hier Early Access en krijg eerder toegang tot de designer items uit de kast van Carolien Spoor.