Shop de designer items van Jolielot

19 July 2019

Marlot Willems, beter bekend als Jolielot, is een creatieveling die zich laat leiden door alles wat haar energie geeft, zoals een inspirerende stad, een mooi uitzicht of een prachtige outfit. Nadat ze 50k volgers behaalde op haar Instagram account Jolielot begon ze met bloggen op jolielot.com. Ondertussen heeft ze de 115K aangetikt op Instagram en heeft ze gewerkt met merken als Diesel, Daniel Wellington en Superga. Daarnaast runt ze als interieur stylist een tweede Instagram account @maisonjolie_official waar iedere interieur liefhebber zijn hart kan ophalen. Ze leeft volgens het motto: ‘positive mind, vibes and live’ en gaat sinds 2017 door het leven met de té schattige toy-poodle Louie.

Na het succes van de vorige keer zijn we super blij dat ze haar boutique heeft aangevuld met een aantal nieuwe pareltjes. Ben jij net zo benieuwd als wij? Klik dan hier en shop uit haar boutique!

Heb je geen Early Access? Koop dan hier Early Access en ben de eerste die toegang heeft tot de designer items uit de boutique van Jolielot #buynoworcrylater