Shop de designer items van Monica Geuze

Designer-Vintage
Girlz
02 February 2020

Na het grote succes van vorige keer is Monica Geuze terug met nieuwe designer items en geloof me, deze wil je niet missen!

Tijdens haar carrière als DJ van rapper Ronnie Flex is Monica begonnen met vloggen. Maar nu, 5 jaar later is zij een vloggende fashion mommy die iedere week een kijkje in haar leven geeft. Maar dat is niet alles, we kunnen sinds kort op spotify naar haar podcasts luisteren, ze heeft een eigen sieradenlijn en heeft onlangs haar debuut gemaakt als presentatrice. Met ruim 1 miljoen volgers op Instagram en een half miljoen op Youtube is Monica Geuze uitgegroeid tot een ware online it-girl.

De mooie designer items die geregeld voorbij komen op Monica’s Insta en in haar vlogs, zijn ons niet onopgemerkt gebleven. Wij zijn dan ook super enthousiast dat ze weer een aantal van deze prachtige items verkoopt bij Designer-Vintage. 

Instagram

 

Instagram

 

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier en ga naar haar persoonlijke VIP pagina!

Wil je als eerste toegang tot de designer items van Monica Geuze? Maak een gratis account en koop dan hier Early Access en zorg ervoor dat je niet misgrijpt!