Spring/Summer 2020 Trends

Designer Vintage
31 January 2020

Hoeveel wij ook houden van onze wollen truien, comfy boots en dikke jassen.. kijken we altijd uitkijken naar de zomer. In de modeshows zagen we bij de designers verschillende uiteenlopende looks en trends naar voren komen. De 3 belangrijkste trends hebben we er voor je uitgezocht zodat je spring/summer ready bent!

Designer Vintage
Imaxtree

Luxe leather
Als je dacht dat leer een trend was die alleen voor de winter was dan heb je het mis. Zelfs in de zomercollectie waren er meerdere leren items te zien van rokken tot aan blazers. Verrassend veel trenchcoats kwamen er bij meerdere designers voorbij, wat ook een opkomende trend is. Bij Bottega Veneta en Miu Miu zagen we leer in het zwart, felle kleuren en neutrale tinten. We want more!

Designer Vintage
Imaxtree


Poppin’ polkadot
Na een tijd weg geweest te zijn mag het weer: de polkadot. Bij Balenciaga en Dries van Noten zagen we naast de kleine ook de grote polkadot verwerkt in verschillende jurken en rokken. De klassiek zwart-wit combinatie zien we het meeste voorbijkomen.

Designer Vintage
Imaxtree

Super safari
Stella Mccartney kwam met een neutrale, stoere maar toch vrouwelijk collectie waarin ook crochette en touw in items voorbij kwam. Bij SimKhai zagen we blouses en blazers van katoen voor een casual look, zoals deze groene blazer gecombineerd met een stoere waistbelt. Max Mara kwam met prachtige blouses in combinatie met pantalons in dezelfde kleur, vooral de typisch “safari” kleur.